Publicitat
Ciutat

La Crida, sobre la pancarta: “No és un tema de partits sinó de drets i llibertats”

La Crida per Sabadell defensa que la pancarta ‘Llibertat presos polítics’ “no és un tema de partits sinó de drets i llibertats”. És la posició de la formació anticapitalista a la retirada de la pancarta aprovada a la passada Junta de Portaveus amb els vots a favor de PSC, Ciutadans i Podem.

La pancarta ‘Llibertat presos polítics’, a la façana de l’Ajuntament / LLUÍS FRANCO

El portaveu del grup municipal de la Crida, Maties Serracant, ha defensat a més que “molts votants del PSC no estan d’acord amb retirar aquesta pancarta i la majoria de votants de Podem tampoc”. La regidora Anna Lara ha mostrat la sorpresa de la formació perquè tot i que la retirada ja està aprovada encara no té data i de moment es manté al balcó consistorial.

En el ple municipal d’aquest divendres la Crida, juntament amb ERC i  Junts per Sabadell, presentaran una moció perquè l’Ajuntament es posicioni sobre els dictàmens emesos pel grup de treball de detencions arbitràries de les Nacions Unides (ONU), que reclama l’alliberament dels presos independentistes Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Raül Romeva, Josep Rull, Dolors Bassa, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

PSC, Cs i Podem aproven retirar la pancarta pels presos i resta de símbols

D’altra banda en el ple d’aquest mes de juliol la Crida per Sabadell presentarà una moció que reclama complir els compromisos amb els veïns dels Merinals per la solució als problemes estructurals que encara tenen 170 pisos. La regidora Nani Valero reclama que les converses entre Ajuntament i Generalitat també incloguin els vïns. Valero també s’ha mostrat escèptica sobre els compromisos de la Generalitat -acceptar un informe neutral que determini si els pisos s’han d’enderrocar o rehabilitar- perquè “en aquest moment no hi ha cap compromís signat i ja s’ha despreocupat d’altres”.

Publicitat
Comentaris
To Top