Ciutat

La botiga Kipling succeirà la històrica merceria La Moda

La botiga d’accessoris Kipling, ara al carrer de Mestre Rius, es traslladarà en els propers mesos i se situarà al local de La Moda, al passeig de la Plaça Major. Precisament, avui la merceria ha obert per última vegada, ja que baixa la persiana després de 88 anys de vida per jubilació de la seva propietària, Assumpció Oristrell.

Façana original de La Moda / Cedida

La Moda la va obrir Joan Oristrell Fàbregas l’any 1931 al passeig de la Plaça Major, on ha estat sempre. Un dels motius que ha empès Assumpció Oristrell a prendre la decisió d’avançar la seva jubilació ha estat la situació del petit comerç a Sabadell. “Amb el canvi d’hàbits i la competència d’Internet no és rendible”, afirma la botiguera. Si més no, les vendes aquest últim any han baixat entre un 10% i un 15%, assegura. Oristrell defensa que “el petit comerç es mor” i augura que aviat totes les ciutats del món seran iguals. Segons ella, “el comerç deixarà de ser el tret atractiu d’un lloc” i afectarà el teixit associatiu ciutadà.

Comentaris
To Top