Ciutat

La pintada ‘melòdica’ del Tsunami Democràtic a Sabadell

Les manifestacions dels últims dies, com a reacció a la sentència del Procés, han omplert els carrers de gent, però també de pintades, algunes amb més gràcia que d’altres. Les darreres fetes a Sabadell es van poder veure a la manifestació que dilluns va recórrer els carrers de l’Eixample, Centre i Gràcia.

En aquesta marxa, part dels manifestants van fer pintades amb llaçades grogues i el nom del Tsunami Democràtic. Una d’aquestes va aprofitar una coneguda cançó estival que va fer fortuna l’any 2015, i que es va poder veure en un dels passos soterrats de la Gran Via a l’alçada de Fira Sabadell.

Pintada del Tsunami Democràtic a Sabadell / CEDIDA

La pintada “Tsunami me lo confirmó” fa una referència explícita al tema ‘La Gozadera’, que la formació cubana Gente de Zona va popularitzar de la mà del cantant novaiorquès Marc Anthony.

Comentaris
To Top