Publicitat
Esports

El Sabadell Rugby Sabadell perd, però manté les seves opcions d'ascens

Una acció del partit disputat a La Roureda / Nil Ribé (cedida)

La quarta jornada de la fase d'ascens a Divisió d'Honor Catalana disputada a La Roureda va significar la segona derrota del conjunt sabadellenc, encara que manté intactes les seves opcions de classificació. Els de Fran González van caure davant un FC Barcelona Blau que es va mostrar superior, sobretot a la primera meitat. Just començar, els visitants van aconseguir enllaçar diverses fases d'atac seguides i van aconseguir una marca quan només s'havien disputat dos minuts de joc. Els blaugranes van aprofitar que el nivell defensiu local no era el d'altres dies per anotar dues marques i arribar al descans amb un 9-19 al marcador.

A la represa, l'avantatge es va eixamplar fins al 9-27. Malgrat això, els sabadellencs van ser capaços de reaccionar. Una marca d'Oriol Ferran retallava diferències. El filial blaugrana, però, va mantenir un ritme de joc molt alt i va poder assajar un altre cop. Una nova marca en mans de Nico Maccio va deixar el 21-31 definitiu i sense bonificació ofensiva als visitants.

Publicitat

El tècnic, Fran González, va dir que "a la divisió on estem no es pot abaixar mai la concentració, perquè ho pagues molt car. Ara hem de treballar de cara als dos últims partits de la fase si de veritat volem jugar a la Divisió d'Honor Catalana". Hauran d'esperar, ja que el Sabadell RC descansa les dues pròximes setmanes. Els sabadellencs són segons empatats amb Sant Cugat B i Manresa. Els del Bages seran el pròxim rival el 16 de novembre a La Roureda.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top