SANT CUGAT

Localitzada sana i estàlvia la noia de 16 anys desapareguda a Sant Cugat

La noia de 16 anys desapareguda dissabte a Sant Cugat ja ha estat localitzada sana i estàlvia, segons han informat els Mossos d'Esquadra aquest dilluns al migdia. Precisament, la policia catalana havia demanat avui mateix la col·laboració ciutadana per trobar-la.

Es tracta de la Rebecca, que va desaparèixer dissabte, 2 de novembre, en aquest municipi vallesà. En la informació difosa per la policia catalana hi havia incorporada una fotografia i demanava que tothom que pogués ajudar truqués al 112.

Els Mossos també havien facilitat detalls per identificar la desapareguda: fa 1,65 cm d'alçada i és de constitució prima. En el moment de la desaparició portava una faldilla verda, brusa negra i mitjons fins als genolls.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top