ESPORTS

El Sabadell ‘ajuda’ a col·locar Seligrat al Gimnàstic

Toni Seligrat en un partit amb el Centre d'Esports /D.S.

El Gimnàstic de Tarragona ja ho fa fet oficial. L’extècnic del Centre d’Esports, Toni Seligrat, és el nou entrenador del Gimnàstic des d’aquest vespre. La derrota del conjunt grana a la Creu Alta va ser decisiva en la decisió del Consell d’Administració del Nàstic. En una nota oficial, ha comunicat la destitució de Xavi Bartolo i el seu ajudant i quasi immediatament, ha donat oficialitat a la incorporació de Seligrat com el seu substitut.

El seu nom no havia sortit a les travesses de la setmana anterior -es parlava de Pedro Munitis o Curro Torres-, però finalment el club grana s’ha decidit per l’experiència del tècnic valencià. D’alguna manera, doncs, el Sabadell ha ‘ajudat’ a col·locar al seu exentrenador de nou a la Segona Divisió B. Es retrobarà amb també exjugadors que van estar a les seves ordres al Sabadell, cas de Pol Ballesteros, Víctor Martínez, ‘Viti‘, o Sergio Montero.

Toni Seligrat va militar una temporada i mitja al Centre d’Esports. La primera, la 17/18, va ser força acceptable. Després de fer-se una plantilla a última hora i amb moltes limitacions, l’equip va gaudir d’una campanya tranquil·la marcada pels nombrosos empats. En l’inici de la segona volta, després d’una victòria a Elx, es va pensar a lluitar en quelcom més que la permanència, però va ser un miratge i fins i tot en les últimes jornades va haver-hi algun moment de patiment.

La seva segona temporada seria convulsa, amb un inici nefast que el va posar a la picota i amb un sector de l’afició en contra. Quan semblava sentenciat va arribar la remuntada contra l’Espanyol B (del 0 -2 al 3-2) i l’inici d’una gran ratxa que va situar el Sabadell a només 3 punts de la zona de play-off a les festes de Nadal. Però tot es va començar a torçar i l’incident de Seligrat amb un grup d’aficionats al camp del Peralada seria la seva sentència. L’equip es trobava novè a 9 punts del ‘play-off‘ i 6 de la zona de perill. El seu relleu, però, va portar una profunda crisi i el Sabadell va fregar el descens a Tercera després d’una segona volta horrorosa fora de casa. Hidalgo va evitar el desastre ‘in-extremis’.

Per primera vegada d’ençà que va començar en el futbol professional, Seligrat es quedava fora de les banquetes. Ara li arriba l’oportunitat de redreçar el rumb d’un històric amb gran potencial econòmic com és el Gimnàstic, actualment en posicions de descens a Tercera Divisió. Tot un repte.

El Sabadell liquida el Nàstic en una gran primera part (2-0)

Comentaris
To Top