Ciutat

En portada: 'Toca protegir-se del mal temps'

L’Ajuntament ha posat en marxa el Pla de Protecció Civil amb el qual ha tancat parcs i jardins de la ciutat, ha suspès les activitats esportives previstes a l’aire lliure i manté la vigilància al riu Ripoll davant d’un eventual augment del cabal. També l'escola Joanot Alisanda mantindrà les seves portes tancades. Us ho expliquem en detall a l'edició de dimarts 21 i dimecres 22.

A la secció d'esports, destaquem que el Sabadell és més líder després de la setena victòria seguida a casa. Un gol d’oportunisme de Boris Garrós va significar una victòria d’aquelles sense brillantor, però de valor enorme per consolidar el lideratge arlequinat.

Pel que fa a l'accident aeri del 2018 a Sabadell, un error humà va ser la causa del succés. Un informe del Ministeri de Foment conclou que el pilot va fer una “incorrecta maniobra d’aproximació” a la pista d’aterratge.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top