Publicitat
Esports

Xavi Boniquet recorda que "encara som primers i depenem de nosaltres"

Xavi Boniquet en una acció de l'últim partit a La Nucía / Lluís Franco

Malgrat les dues derrotes consecutives i l'allau de baixes, entre lesions i sancions, el vestidor arlequinat manté la fe en les seves possibilitats. El missatge de Xavi Boniquet ho deixa clar: "encara som els primers i depenem de nosaltres", en clara al·lusió als perseguidors. El migcampista, que haurà d'assumir la responsabilitat creativa davant les baixes d'Adri Cuevas i Ángel Martínez davant l'Orihuela, considera que "l'equip està preparat per gestionar aquesta mala ratxa. Tots treballem i lluitem, dins d'una sana competència, per oferir el màxim nivell quan faci falta". Tot apunta que farà tàndem amb Carlos Beitia.

Xavi Boniquet també admet que "a partir d'ara, tots els rivals són molt difícils perquè tothom es juga moltíssim. Uns perquè volen estar a dalt, altres per assegurar la permanència i els de sota per sortir de la zona de descens". Precisament un d'aquest últim grup, l'Orihuela, és el pròxim visitant de la Creu Alta i arribarà en la seva millor dinàmica de la temporada després de guanyar l'Hèrcules (1-0) i forçar, per cert, un nou canvi de tècnic en el conjunt del Rico Pérez. "Intueixo que vindrà a tancar-se i esperar la seva oportunitat, però al seu camp ja ens va demostrar que amb molt poc és capaç de fer mal", subratlla el migcampista.

Pajarero i Lanzarote milloren

Publicitat

Després de perdre per lesió a Josu i Adri Cuevas i per sanció a Grego i Ángel, les últimes notícies han estat més favorables per a Antonio Hidalgo. En la sessió d'aquest dimecres a Sant Oleguer, Fernando Pajarero i Manuel Lanzarote van treballar integrats amb el grup i aparentment estan recuperats. Veurem, però, si amb el ritme suficient per ser titulars. El tècnic sí que podrà comptar amb Néstor Querol.

D'altra banda, ja es coneix l'horari oficial de la següent sortida del Sabadell en el seu retorn al Municipal d'Olot. Finalment es jugarà el diumenge 23 a les 5 de la tarda. Si fa 9 mesos, 1.700 seguidors sabadellencs van acompanyar al conjunt arlequinat per aconseguir una agònica permanència, ara l'objectiu serà mantenir-se a la zona de privilegi. De ben segur que molts voldran tornar a un escenari de gran record.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top