Ciutat

S’aturen les concentracions per la llibertat dels presos a Sabadell

La concentració pels presos / LLUÍS FRANCO

El col·lectiu La Gent de la Plaça ha anunciat que aturen les concentracions per demanar la llibertat dels presos que des de l’estiu feien cada dia al punt del migdia a la plaça Sant Roc. En un comunicat, assenyalen que les suspenen com a mínim fins al dia 30 de març.

DIRECTE: Coronavirus a Sabadell

La raó que donen és evident, i es remeten a les instruccions marcades de confinament. Amb tot, asseguren que cal seguir les directrius que assenyali el president de la Generalitat, Quim Torra, i mantenen la voluntat de seguir “ferms en l’objectiu i no defallir”, demanant el retorn al balcó de la pancarta que demana l’alliberament dels presos.

Anuncien, a la vegada, que valoraran seguir amb la protesta “per altres vies”.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top