Ciutat

Drons per vigilar el confinament a Sabadell

L'aparell s'utilitzarà en espais concrets

L'alta tecnologia arriba a Sabadell. La Policia Municipal vigilarà amb drons que es respectin les restriccions a la mobilitat derivades de l’estat d’alarma a zones com grans parcs urbans, el Rodal i el Ripoll.

DIRECTE: Coronavirus a Sabadell

Així ho ha informat l'Ajuntament, un mecanisme de vigilància addicional que s’iniciarà els propers dies, un cop els agents hagin rebut l’entrenament específic per fer-los servir. Concretament, es preveu incorporar dos drons, tot i que l'Ajuntament encara està pendent de la confirmació definitiva, que cedirà de manera gratuïta una empresa que s'ha ofert per col·laborar.

Un dels aparells aniria destinat a la vigilància visual, mentre que un segon difondria missatges a través d'un altaveu. Altres ajuntaments de la comarca, com el de Sant Cugat, ja han instaurat aparells amb aquesta funció.

Publicitat

En aquest marc, tot i que la gran majoria de la població està complint amb el confinament, l’Ajuntament recorda la importància que tothom respecti les mesures decretades i fa una nova crida perquè la ciutadania es quedi a casa seva.

Aquesta és una de les qüestions abordades a la reunió de la Comissió de Seguiment d'aquest dimarts.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top