Vallès

Establiments de proximitat del Vallès s’adhereixen a una plataforma d’entrega a domicili

Els establiments distribuiran tota mena de productes / GETTY

Dotze associacions catalanes de comerciants han impulsat un directori on-line que facilita l’entrega de productes a domicili. La iniciativa vol garantir que el comerç local segueixi treballant malgrat les restriccions dictades per l’estat d’alarma i que els clients habituals puguin tenir accés als productes que necessiten.

La plataforma s’ha posat en marxa aquesta setmana i ja s’hi han adherit més de 200 establiments, entre els quals n’hi ha alguns de municipis de la comarca: Sentmenat, Sant Cugat, Cerdanyola, Ripollet i Rubí. El directori s’anomena SlowShopping.cat i inclou negocis ben diversos com floristeries, llibreries, papereries, òptiques, restaurants, sabateries o botigues d’electrodomèstics.

L‘associació Sant Cugat Comerç va decidir posar en marxa el directori per donar visibilitat als establiments locals que no estaven preparats per fer la venda a través d’internet. El gerent de l’entitat, Jesús Carballo, assegura que ben aviat van veure que aquesta proposta podia exportar-se arreu de Catalunya, ja que gran part d’aquest sector es trobava en la mateixa situació. “La idea és que els petits comerciants puguin seguir mantenint la seva activitat econòmica encara que sigui de forma més reduïda”, explica Carballo.

S’ha fixat un període d’entrega d’entre 12 i 48 hores. Cada establiment, que per ser a la plataforma ha pagat un preu simbòlic de 60 euros, es farà càrrec de les formes de pagament i de la distribució dels seus productes.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top