Publicitat
Castellar del Vallès

VÍDEO: Crema completament una casa en una urbanització de Castellar

L'actuació es va centrar a preservar els habitatges adjacents / Veïns del Balcó de Sant Llorenç

Set unitats de bombers, entre les quals tres de Sabadell, es van desplaçar a la urbanització castellarenca del Balcó de Sant Llorenç per extingir un foc produït fortuïtament en un habitatge de fusta, al voltant de les 21 h. Tenint en compte l'estat de les flames, l'actuació es va concentrar a evitar que cremessin els edificis adjacents dels veïns, que es van poder preservar. La casa on es va originar l'incendi, no.

Durant l'actuació, tal com s'ha explicat des del cos de bombers, es van prendre les mesures de prevenció de contagi del coronavirus, tot i les dificultats en algun moment per mantenir la distància de seguretat entre bombers. Les tasques d'extinció del foc van durar fins a la matinada.

Diverses immobiliàries de Castellar s'han posat a disposició de la família que va patir l'incendi, que ja ha estat reallotjada.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top