SANT CUGAT

Posposada al 2021 la Volta a Catalunya femenina

La ReVolta sortirà de Sant Cugat al 2021 / CEDIDA

La segona edició de la reVolta, la cursa femenina de la Volta Ciclista a Catalunya, que tenia previst acollir la ciutat de Sant Cugat, s’ajorna fins al 2021 a causa de les afectacions que ha generat  la pandèmia de la Covid-19. La impossibilitat de realitzar la cursa amb les condicions desitjades en la data prevista (12 de juliol de 2020) ha impulsat l’endarreriment de la prova, en una decisió consensuada amb l’Ajuntament de Sant Cugat. El municipi vallesà es mantindrà com a seu de la sortida i l’arribada de la cursa el 2021.

“Hem seguit els mateixos criteris que amb la Volta a l’hora de decidir posposar la cursa fins a l’any vinent. Volem celebrar la reVolta amb les màximes garanties i amb la seguretat que es donaran les millors condicions perquè la prova tingui tots els al·licients que mereix”, ha comentat el director general de la Volta Ciclista a Catalunya, Rubèn Peris.

“L’Ajuntament de Sant Cugat”, ha remarcat la regidora d’Esports, Gemma Aristoy, “referma el seu compromís amb la reVolta i el ciclisme femení. Per això mantenim l’acord per al proper any. Volem que el nostre municipi sigui el lloc de referència de la propera edició de la cursa el 2021”.

“Cal agrair l’aposta pel ciclisme femení en aquests moments. Seguirem treballant conjuntament perquè Sant Cugat pugui gaudir d’una competició ciclista de primer nivell”, ha destacat Rubèn Peris.

La data exacta de la segona edició de la reVolta  es concretarà durant els pròxims mesos en funció de com quedi configurat el calendari ciclista per al 2021. L’objectiu és trobar aquella data que permeti comptar amb  una destacada participació d’equips estatals i internacionals. També es continuarà treballant per a configurar un recorregut atractiu per a ciclistes i públic.

La reVolta va viure la seva primera edició l’any 2018, coincidint amb l’última etapa de la 98a edició de la Volta,  amb un recorregut pel circuit de la muntanya de Montjuïc. La cursa va ser un èxit de participació i d’assistència de públic, i treballarem perquè ho torni a ser a la ciutat de Sant Cugat.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top