Publicitat
Ciutat

L'hotel Catalonia Sabadell reobre després de tancar per la pandèmia

VISTA GENERAL DE L'HOTEL CATALONIA SABADELL, QUE COMPTA AMB 110 HABITACIONS / VICTÒRIA ROVIRA

L'hotel Catalonia Sabadell, situat a la plaça Catalunya, reobrirà les seves portes aquest dimecres. Els hotels poden obrir un cop el territori on es troben passa a fase 1. No és el cas de Sabadell, que encara es troba a la fase 0 de desescalada, motiu pel qual l'hotel podrà tornar a acollir clients gràcies a un permís especial que se'ls ha atorgat.

"Podem reobrir però amb un seguit de restriccions, com l'accés a zones d'ús comú i després d'implementar tot un seguit de processos higiènics i de protecció", detalla la director de l'hotel, Olga Noriega, en declaracions al Diari de Sabadell.

Així, les instal·lacions obriran amb limitacions com l'accés a l'àrea de bar i restaurant. "No hi haurà tampoc servei a habitacions, començarem amb un servei de take away bàsic d'esmorzars i plats preparats que només cal escalfar i que els nostres proveïdors ens faciliten perquè, un cop avisats, els clients baixin a recepció per recollir-los amb una capsa", detalla Noriega.

Publicitat

És un concepte de l'estil pic-nic que permet oferir el servei als clients de l'hotel i reduir el risc de contagi. Ara per ara ja tenen reserves per als propers dies, si bé lluny de les que es podria tenir en condicions normals, la majoria de serveis tècnics d'empreses que han de desplaçar personal i que per distància han d'allotjar-se a la zona d'actuació.

D'aquesta manera, l'hotel, que disposa d'u total de 110 llits, espera poder anar recuperant una certa normalitat en les properes setmanes.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top