Oci i cultura

De Sabadell al Líban: en marxa 'Art for smiles'

Visita de prospecció als camps de refugiades durant el mes de novembre de 2019 / D.S.

El I Festival Internacional Art for Smiles, que es realitzarà entre el 9 i el 18 de desembre als camps de refugiades palestines del Líban, ja ha obert la convocatòria d'accés per a artistes. Aquesta iniciativa artística és un projecte de cooperació internacional de Taller d’Art, Cultura i Creació amb el finançament de l'Ajuntament de Sabadell i tindrà un retorn social directament a la població de Sabadell.

La convocatòria romandrà oberta entre el 6 de juliol i el 6 de setembre i té per objectiu seleccionar 2 projectes artístics multidisciplinaris. Els guanyadors realitzaran el projecte durant la baixada als camps de refugiades. A la tornada, mostraran a Sabadell la intervenció artística realitzada durant l’estada al Líban (com a part del retorn social).

Publicitat

El projecte pretén vincular a la comunitat local dels camps de refugiades del Líban perquè participin de la programació del festival. I alhora,  desenvolupin eines per millorar la seva qualitat de vida.

La primera acció d’aquest projecte va tenir lloc el novembre de 2019, quan dues professionals de l’entitat van realitzar una visita de prospecció als camps de refugiades per tal de recopilar informació i conèixer l’entorn d’actuació.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top