Publicitat
Diners

Acord per tancar les plantes de Nissan a Montcada i Barcelona

La direcció de Nissan i els sindicats han arribat aquest dimecres a la tarda a un acord sobre l’ERO a 2.525 treballadors i el tancament de les plantes a Catalunya, entre elles la de Montcada i Reixac. L’acord arriba després de 25 hores consecutives de reunió telemàtica i quasi una setmana després de la finalització del període oficial de consultes.

Es desconeix, de moment, en quins termes les dues parts han tancat l’acord. Un dels punts on més s’han encallat els directius de l’automobilística i els representants dels treballadors en aquest procés negociador és com gestionar l’excedent de treballadors fins a finals del 2021, data en què finalment l’empresa es va oferir a tancar les plantes de la Zona Franca, Montcada i Reixac i Sant Andreu de la Barca.

Els sindicats han exigit mantenir tots els llocs de treball mentre continués l’activitat industrial en aquestes plantes i evitar acomiadaments traumàtics, a més d’un pla de reindustrialització.

Publicitat
Comentaris
To Top