Ciutat

El Banc de Sang farà una recollida intensiva de donacions en centres cívics

Una dona fa una donació de sang a Sabadell, en una imatge d’arxiu / VICTÒRIA ROVIRA

El Banc de Sang farà una campanya especial de recollida de donacions la setmana a Sabadell. Durarà tres dies, es farà en diferents centres cívics de la ciutat i busca augmentar les reserves després de l'estiu, època en què tradicionalment van a la baixa.

La primera recollida serà dilluns, 21 de setembre, al centre cívic de Can Rull. Dimarts 22 es farà al de la Creu Alta - Cal Balsach i dimecres 23 al de la Creu de Barberà. En tots els casos cal demanar cita prèvia a l'adreça www.donarsang.gencat.cat i seleccionar l'hora de la visita, entre les 10 h i les 20.30 h.

Publicitat

Qui pot donar sang?

Poden donar sang totes les persones d'entre 18 i 70 anys, que pesin més de 50 kg i es trobin bé de salut. El Banc de Sang explica que les persones que hagin tingut el coronavirus o que hagin estat en contacte amb casos positius hauran d'esperar un mes per poder donar. Entre donació i donació ha de passar un mínim de dos mesos. Les dones poden donar sang un màxim de tres vegades l'any i els homes un màxim de quatre.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top