ESPORTS

El Sabadell busca la primera victòria davant un Leganés a l’alça

Grego Sierra és peça vital en l'esquema d'Antonio Hidalgo / Lluís Franco

Reforç moral. L’empat aconseguit a La Romareda que va trencar la dinàmica negativa el vol aprofitar ara el Sabadell com un impuls per celebrar la primera victòria de la temporada aquest dijous (21.30 h) a la Nova Creu Alta davant el CD Leganés, un dels equips que va baixar la temporada passada de Primera Divisió. De fet, el conjunt arlequinat ja haurà jugat amb tots tres (Mallorca, Espanyol i ara l’equip madrileny) en només 7 jornades en aquest exigent inici de temporada.

El Leganés de Pep Lluís Martí arriba a Sabadell a l’alça. Després d’un inici irregular, amb tres derrotes, a Lugo i el Nuevo Castàlia i a Butarque contra el Girona, sembla haver agafat la bona línia i acumula tres victòries consecutives fent un joc més pràctic i efectiu. El tècnic mallorquí ha reconegut que “el Sabadell ha perdut partits els últims minuts i això li impedeix tenir els punts que mereixia. Li ha faltat encert a les dues àrees, però ens posarà les coses molt difícils”.

Per la seva part, Antonio Hidalgo ha deixat clar que “el bon camí és el de Saragossa, però hem de millorar coses, sobretot en l’aspecte ofensiu. Els últims partits hem generat moltes ocasions i cal insistir perquè acabin en gol”. El Sabadell ja suma 520 minuts sense veure porteria i és la gran assignatura pendent. Sobre el rival, el tècnic arlequinat el considera “un dels grans de la categoria juntament amb Espanyol i Mallorca. Té un gran potencial ofensiu i haurem de tenir una gran intensitat i concentració per contrarestar-lo”.

Li agradaria repetir l’onze de La Romareda, però l’exigent calendari de les dues pròximes setmanes el fa dubtar. “És molt diferent tenir tres o quatre dies entre partits i haurem de veure què decidim”. El Sabadell jugarà 4 partits en només 11 dies. El Leganés significarà la primera prova de foc. El partit serà dirigit pel col·legiat del Comitè tinerfeny, Daniel Jesús Trujillo Suárez, el mateix que va xiular aquesta temporada en el debut a Vallecas contra el Rayo Vallecano (2-1). La temporada 14/15 va ser l’àrbitre del Sabadell-Betis (2-3) i Ponferradina-Sabadell (3-0). Va militar dues temporades a Primera Divisió (del 16 al 18) i va tornar a baixar a Segona A. D’altra banda, serà la segona visita del Leganés a la Nova Creu Alta: la primera va acabar amb victòria madrilenya (1-2) i el gol arlequinat va ser obra d’Antonio Hidalgo.

Tres mil socis

El Centre d’Esports ha anunciat que ja ha arribat als 3.000 socis. El mític exjugador i capità arlequinat Francisco Gómez, Tanco, ha tingut l’honor d’arribar a aquesta xifra. Ara el club farà un sorteig entre tots els socis i regalarà dues samarretes signades per la plantilla arlequinada com a agraïment per la seva fidelitat.

Comentaris
To Top