Ciutat

El jove que va caure de l’estel gegant del Centre surt de l’hospital i es recupera

El jove de 23 anys que va accidentar-se en intentar creuar l’estel gegant de decoració nadalenca del passeig de la Plaça Major, aquest diumenge al vespre, es recupera fora de l’hospital, estable. Després de ser atès per tres ambulàncies del SEM i passar la nit al Parc Taulí, on va ser ingressat en estat “menys greu”, ha pogut tornar a casa.

A causa de la caiguda des de l’estel, que en el seu punt més alt fa tres metres d’alçada, va quedar en estat inconscient. L’atenció mèdica va tardar uns 20 minuts, aproximadament, en arribar. Abans, va ser atès per testimonis i per agents de la Policia Municipal.

Com a reacció a l’accident, l’Ajuntament ha advertit als sabadellencs que, per seguretat, està prohibit enfilar-se als elements nadalencs de decoració de la ciutat. Ha col·locat cartells tant a davant de l’estel gegant nadalenc com a davant de les lletres de ‘Sabadell’ del Racó del Campanar.

Comentaris
To Top