Ciutat

Clam en favor de l’escola en català

Alguns dels participants de la comarca durant la manifestació, i un dels molts capgrossos que van animar la marxa
Alguns dels participants de la comarca durant la manifestació, i un dels molts capgrossos que van animar la marxa / P. CASTELLVÍ

- Elisabeth Álvarez -

La comunitat educativa de Sabadell i comarca han tingut una presència destacada a la manifestació de ‘Somescola.cat’, que va esdevenir un clam en favor de l’escola en català. El grup més nombrós organitzat des de la comarca va sortir des de Castellar del Vallès, amb una cinquantena de participants que van omplir tot un autocar. També es va organitzar una sortida en autocar des de Santa Perpètua de Mogoda, i molts altres assistents es van desplaçar fins a Barcelona en tren. Sabadell també va participar a la cita de dissabte a la tarda aportant capgrossos elaborats especialment per a l’ocasió, i que van guarnir l’esperit festiu de la convocatòria.

Alguns dels participants de la comarca durant la manifestació, i un dels molts capgrossos que van animar la marxa

Alguns dels participants de la comarca durant la manifestació, i un dels molts capgrossos que van animar la marxa / P. CASTELLVÍ

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top