Publicitat
Arxiu

El bloqueig de l’oposició obliga a negociar més

L’organització del nou consistori està pendent d’una nova tanda de contactes entre el govern municipal d’Esquerra Republicana i la Crida i la resta de forces polítiques de l’oposició després que en el primer ple de la legislatura tots els grups, menys Unitat pel Canvi, impedissin l’aprovació dels acords que s’havien portat al plenari. El govern es va quedar gairebé sol.  Aquest dimecres, el govern municipal ha dit en un comunicat que continua treballant per determinar la nova organització de l’Ajuntament. Així ho ha expressat després que dimarts haguessin de retirar els punts de l’ordre del dia relacionats amb les retribucions dels membres de la corporació, del personal eventual i de la periodicitat dels òrgans de govern.
L’anunci d’u2.5 A 4 COL.na nova ronda de trobades l’inicien, diuen, amb «la voluntat de seguir amb el diàleg i intensificar la recerca de consens amb què les darreres setmanes es van realitzar dues juntes i una reunió de portaveus, a més de reunions bilaterals entre el govern i cadascun del grups».

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top