Publicitat
Arxiu

Paddock Bulevard prepara una renovació integral de les galeries

Les galeries Paddock Bulevard volen recuperar l’encant que tenien quan fa més de 20 anys van ser creades a l’Eix Macià com un projecte quasi personal de l’empresari local Miquel Monràs. Ara han canviat de mans i els nous propietaris -un grup francès- s’han proposat una reforma en profunditat per recuperar l’atractiu que havia tingut. L2.1 A 7 COL.a zona comercial de l’avinguda Francesc Macià no és avui el que havia estat durant els anys postolímpics en que, tot i la crisi d’aquell moment, lluïa una oferta amplia i selecta. Més de dues dècades després la imatge és una mica diferent tot i que manté una forta implantació comercial i un gran moviment de persones, en bona part pel flux que generen les instal·lacions dels Jutjats. El Corte Inglés segueix sent la locomotra de l’Eix Macià i manté viva la flama d’aquest gran centre comercial. Al seu costat Paddock Bulevard s’ha aprofitat d’aquest impuls però ha patit en els darrers anys els efectes de la crisi i d’una certa deixadesa per part dels antics gestors d’aquestes galeries comercials. El resultat de tot plegat ha estat una reducció de l’oferta, el tancament de botigues i una pèrdua de clients prou important. El fet de disposar en aquest centre comercial de marques consolidades i amb una llarga presència ha contibuït a mantenir l’activitat tot i els problemes amb la propietat, sobretot pel que fa als manteniments. Els nous propietaris Des del passat mes d’octubre els propietaris de l’edifici són Keys to Paddock,S.L., un grup inversor francès que disposa d’apartaments a la Costa Brava i altres inversions patrimonials aquí i a França. Les de Paddock Bulevard són les primeres galeries que ha adquirit i, com que no disposen d’experiència, han encomanat la gestió a una empresa amb un gran bagatge, la Sociedad de Centros Comerciales de España (SECE).

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top