Ciutat

L’Ajuntament segueix buscant el focus dels rosegadors del Centre

Operaris de l’empresa de desratització fent comprovacions a la xarxa de clavegueram
Operaris de l’empresa de desratització fent comprovacions a la xarxa de clavegueram / AJ SABADELL

– E. C –

El vídeo que va penjar a les xarxes socials la regidora del Partit Socialista (PSC) Ana Carrasco, en què es veuen un grup de rosegadors a la plaça Doctor Robert ha aixecat l’alarma a la ciutat.

L’Ajuntament va actuar immediatament davant les denúncies que van arribar per part de la ciutadania.

Després dels primers treballs, els operaris han pogut descartar que els animals provinguin del clavegueram, tot i que encara continuen buscant el focus dels rosegadors.

Des del consistori s’apunta com a possibilitat alguns solars pròxims a la zona on es remouen grans quantitats de terra.

L’empresa que fa el control de plagues a la ciutat, va ser avisada per una actuació d’urgència i es va realitzar una inspecció en profunditat, cercant caus a la xona arbustiva de les places Doctor Robert i Sant Roc i instal·lant punts de control als registres de clavegueram de la zona.

Aquests punts, que contenen el verí i atrauen les rates són les que han pogut determinar que no s’han trobat un increment de rosegadors a la zona, permetent descartar els claveguerams com a focus.

Igualment, el consistori recorda que per mantenir les condicions de salubritat òptimes a la ciutat, es porten a terme, de manera periòdica, tasques de desratització, desinsectació i desinfecció de clavegueram, vials, zones verdes, mercats municipals, equipaments i d’altres espais públics de la ciutat.

Comentaris
To Top