Publicitat
Ciutat

Aigües Sabadell commemora els 30 anys del seu programa educatiu

L’alcalde Juli Fernàndez, Joan Cristià i Enric Blasco (director general i president d’Aigües Sabadell), amb Eva Avilés (2n premi)
L’alcalde Juli Fernàndez, Joan Cristià i Enric Blasco (director general i president d’Aigües Sabadell), amb Eva Avilés (2n premi) / ESTEVE BARNOLA

– E. Á. –

Amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, aquest dimecres 22 de març, Aigües Sabadell va lliurar els premis als guanyadors del Concurs de Dibuix CASSA en un acte al Casal Pere Quart que va comptar amb l’assistència del president d’Aigües Sabadell, Enric Blasco i el director de la companyia, Joan Cristià.

En representació de l’Ajuntament hi van assistir l’alcalde, Juli Fernàndez. La trobada va comptar amb una àmplia representació de la comunitat educativa sabadellenca.

Enguany l’activitat ha estat marcada pel 30è aniversari de programa educatiu EDUCASSA. En aquest context, fins el pròxim 29 de març es pot visitar al mateix Casal Pere Quart una exposició centrada en el cicle integral de l’aigua i en els 30 anys de programa educatiu, on també s’hi poden veure alguns dels dibuixos guanyadors al llarg d

Publicitat
Comentaris
To Top