Publicitat
Ciutat

Les OMIC del Vallès reben al mes 350 consultes sobre clàusules terra

Les Oficines Municipals d’Atenció als Consumidors (OMIC) reben cada mes 350 consultes sobre clàusules abusives dels bancs. Per atendre-les, el Col·legi d’Advocats de Sabadell i la Diputació han signat un conveni de col·laboració.

Advocats especialitzats es desplaçaran a les dependències dels Serveis Públics de Consum dels ajuntaments de la comarca per atendre, de forma individualitzada, amb visita prèvia concertada, les consultes dels consumidors en relació als litigis amb entitats financeres per la inclusió de clàusules abusives en contractes hipotecaris.

Publicitat

A més, els interessats rebran informació específica en relació a la justícia gratuïta si decideixen acudir a la via judicial. Les xifres facilitades pel Col·legi d’Advocats apunten que un terç de les 350 consultes que l’OMIC rep cada mes, són susceptibles d’acudir a la justícia gratuïta. La resta o bé excedeixen els límits que ho permeten o es troben en una fase encara incipient. L’acord el van presentar, dimecres al matí, el degà del Col·legi d’Advocats de Sabadell (ICASBD), Manuel Hernández, i la diputada de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, Laura Martínez.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top