Publicitat
Arxiu

Un detingut i quatre denunciats pels Mossos en operacions antidroga

El Grup de Delinqüència urbana dels Mossos d’Esquadra han aconseguit durant les últimes setmanes localitzar diverses plantacions de marihuana a Sabadell i a Casdtellar del Vallès.
Les actuacions d’aquest grup, adscrit al departament de Seguretat Ciutadana de la comissaria dels Mososs d’Esquadra de Sabadell, s’ha fet des de finals de setmebre i al llarg del mes d’octubre. El resultat ha estat una persona detinguda i quatre més imputades per un delicte contra la salut pública.

En una d’aquestes actuacions del passat 29 de setembre agents del Grup de Delinqüència Urbana van localitzar en una casa ocupada a Castellar del Vallès un total de 284 plantes de marihuana. També hi van intervenir diverses instal·lacions elèctriques per fer crèixer les plantes. En la matyeixa operació van denunciar a dos homes de 33 i 41 anys, veïns de Sabadell com a responsables de la plantació i que han estat imputats per un delicte contra la salut pública.

Publicitat

Per un altre costat, el passat dia 19 d’octubre, durant un patrullatge ordinari de paisà, uns agents van localitzar en un doimicili de Castellar a una persona que treia plantes de marihuana i les posava en un cotxe. Es van localitzar una seixantena de plantea i diversos estris com ara llums i aire acondicionat.
La tercera actuació es va produir el 23 d’octubre a Sant Feliu del Recó. Una patrulla va veure un cable elèctric penjant de forma sospitosa a unes pistes de tennis municipals que estan llogades. En aquest punt es va localitzar una mena de búnker al soterrani de la instal·lació.
Els agents hi van trobar 120 kilos de marihuana que estava a punt per ser venuda. El valor que hauria tingut al mercat hagués estat d”uns 40 mil euros. En aquesta operació es va procedir a la denúncia d’una persona de Bigues i Riells d 32 anys també per un delicte contra la salut pública.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top