Publicitat
Vallès

Els Mossos d’Esquadra desmantellen una plantació de marihuana a Sentmenat

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sabadell van desmantellar una nova plantació de marihuana a la comarca, concretament a Sentmenat, arran d’una sobrecàrrega en la línia elèctrica. La policia va denunciar el 14 de febrer un home de 53 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Cardedeu (Vallès Oriental), com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública en la vessant de tràfic de drogues i per defraudació de fluid elèctric. La policia va interceptar al propietari quan entrava a la nau i es van poder localitzar 2.532 plantes de marihuana en diferents estats de creixement i tota la infraestructura per al seu cultiu.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top