Publicitat
Ciutat

Es reparteixen les funcions d’Elena Hinojo, de baixa per maternitat

Els regidors del grup municipal d’Unitat pel Canvi assumiran les funcions de la regidora de Transparència, Atenció Ciutadana i Organització, Elena Hinojo, que està de baixa per maternitat i que també es membre d’aquest grup municipal.

Eduard Navarro assumeix les competencies de Recursos Humans i Organització. Ramon Vidal  s’encarregarà de Serveis, Atenció Ciutadana i Prevenció de Riscos Laborals. En darrer lloc, Joan Berlanga, s’ocuparà de les funcions de Transparència.

Llicenciada en Dret

Elena Hinojo, de 31 anys, és llicenciada en Dret per la UAB,  amb un curs de gestió processal i un curs de gestió administrativa a CEF. La seva trajectòria política ha estat a Podem Sabadell, on integra el consell ciutadà i és representant de l’àrea legal.

Publicitat
Comentaris
To Top