Publicitat
Ciutat

Els regidors de Podem demanen seny i estabilitat després de la dimissió de Berlanga

Ramon Vidal, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

En un comunicat els membres de Podem Sabadell que formen part d’Unitat pel Canvi mostren el seu desacord amb la decisió de Joan Berlanga de dimitir com a portaveu del govern. El comunicat el signa el cercle Podem Sabadell – Decano, que és on estan inscrits els regidors Ramon Vidal i Elena Hinojo, dos dels quatre edils d’UpC. El comunicat assegura que “sempre hem deixat clar que donem suport a aquest govern d’esquerres i al seu treball”.

A més, l’escrit afegeix que els regidors de Podem prioritzen “amb seny, l’estabilitat, el consens i el diàleg” per fer front a les diferències”. Per últim, el comunicat apunta que els regidors seguiran treballant per fer “polítiques efectives al servei de la nostra gent, i esperem que així ho segueixin fent els nostres regidors”, en una clara al·lusió al portaveu de la coalició, Joan Berlanga.

El govern es queda sense portaveu

El comunicat del cercle de Podem Sabadell – Decano arriba l’endemà que el cap de llista d’Unitat pel Canvi, Joan Berlanga, anunciés que renuncia a ser el portaveu del govern local. Una renúncia que va anar acompanyada de diversos retrets tant a l’exalcalde Juli Fernàndez com a l’actual batlle, Maties Serracant, a qui acusa de preocupar-se massa de la seva projecció personal i del procés sobiranista. Tant ERC com Guanyem, socis de govern d’UpC, com els grups de l’oposició, van reclamar indirectament a Berlanga que sortís del govern, atenent-se al fet que si no hi està còmode, el més coherent, van dir, seria que en marxés.

Publicitat
Comentaris
To Top