Publicitat
Vallès

Detenen un traficant de droga que actuava al Vallès Occidental

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 9 de juliol a Ripollet per un delicte continuat de tràfic de drogues un home de 55 anys, veí de Cerdanyola. El detingut -que tenia ja diversos antecedents per fets similars, segons expliquen els Mossos- actuava a diverses localitats de la comarca, com Cerdanyola, Badia i Barberà del Vallès.

Degut al tràfic de drogues, el detingut es podia mantenir un alt nivell de vida, s'allotjava en hotels i es movia llogant vehicles d'alta gama. Venia el seu material al carrer, en domicilis temporals o dins els mateixos hotels o pensions on s'allotjava. Els agents van detenir l'home després de localitzar un cotxe que havia llogat. Quan l'investigat es dirigia al vehicle, dos mossos l'estaven esperant. Durant l’escorcoll van localitzar diversos embolcalls de cocaïna preparats per vendre, diners en efectiu i tres telèfons mòbils.

Publicitat

El detingut va passar a disposició judicial ahir dijous 12 de juliol davant el Jutjat d’instrucció número 8 en funcions de guàrdia de Cerdanyola, que ha decretat la seva llibertat amb càrrecs i privació de passaport.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top