Ciutat

Martínez (Guanyem) surt en defensa de Juli Fernàndez

Marisol Martínez (Guanyem) se situa al costat del republicà després del seu nomenament com a delegat del Govern a Barcelona

La regidora Marisol Martínez / LLUÍS FRANCO

El quart partit del govern municipal, Guanyem Sabadell, no té cap inconvenient en el nomenament del segon tinent d’alcalde, Juli Fernàndez, com a delegat del Govern a Barcelona. Així s’ha expressat la formació just després de les crítiques abocades per Unitat pel Canvi (UpC) i la Crida.

“En Juli ha demostrat en la seva època d’alcalde que ha trobat solucions per a Sabadell amb els seus contactes a la Generalitat i així seguirà sent”, ha sentenciat la líder de Guanyem, Marisol Martínez, en declaracions a Diari de Sabadell.

Martínez considera que UpC i la Crida han fet una “lectura esbiaixada” del Codi Ètic de l’Ajuntament, ja que alguns dels regidors ja realitzen diversos funcions o càrrecs. Creu així que Fernàndez farà un bon paper “per a Sabadell i per a Catalunya”.

Des de Guanyem creuen que els problemes interns del govern municipal s’han de solucionar “parlant directament”. “Som corresponsables, tenim feina”, ha tancat la qüestió la cap de llista de la formació.

Comentaris
To Top