Ciutat

La Loteria Nacional deixa 2,4 milions a Espronceda

L'administració número 8 de Sabadell reparteix 2,4 milions d'euros en el sorteig de la Loteria Nacional

El personal de l'administració mostra el número guanyador / CEDIDA

L'administració de loteria número 8 de Sabadell ha repartit 2,4 milions d'euros en el sorteig de la Loteria Nacional de dissabte passat.

L'administrador, Hermógenes Montalvo, ha explicat que s'han venut "per finestreta" 4 sèries amb 10 dècims del primer premi del número 33403. Cada dècim està premiat amb 60.000 euros. Segons Montalvo, els afortunats són veïns del barris. Alguns d'ells ja han visitat l'administració per mostrar la seva "alegria" i per demanar informació sobre com rebre el premi.

Publicitat

L'administració coneguda com Les Nenes de la Sort està situada al passeig Espronceda, número 36. És el primer premi gran que donen aquest any. L'any passat també van repartir un segon premi de la Loteria del sorteig de dissabte i un primer premi de la Loteria Nacional del sorteig de dijous.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top