Ciutat

Els casals d’estiu s’acomiaden amb una festa a la Font de Can Rull

Una monitora d'esplai fa el pallasso davant uns nens / MOVIMENT D'ESPLAI DEL VALLÈS

El parc de la Font de Can Rull acollirà demà -dijous 26 de juliol- la festa de cloenda dels casals d’estiu organitzats pel Moviment d’Esplai del Vallès. 200 nens i nenes de cinc escoles de la ciutat ocuparan el parc de les 10:00h a les 15:30h, posant la cirereta a un juliol d’activitats, jocs i esport.

Més de 60 monitors, coordinadors i professionals del MEV hi participaran per gestionar la celebració, que servirà per tancar el curs, però també -destaquen des de l’Ajuntament- per reivindicar el valor i la importància del lleure educatiu. “La festa, a més d’una jornada lúdica i un punt de trobada i convivència, vol esdevenir un reconeixement a la tasca que les entitats de lleure educatiu porten a terme diàriament”, expliquen des del consistori.

Entre altres propostes, els infants que acudeixin a la festa participaran en una gimcana pel parc, una festa de l’escuma i un dinar de germanor.

Comentaris
To Top