Esports

Georgina García, amb pas ferm cap a l’US Open

Georgina García intentarà repetir l'èxit aconseguit a Roland Garros / LLUÍS FRANCO

La tenista del Club Tennis Sabadell Georgina García està disputant la fase de classificació que dóna accés al quadre final del Grand Slam del US Open. La jove jugadora afrontarà aquest dijous la segona ronda després de guanyar a ASchaefer per un doble 6 a 3. La victòria es va forjar a partir del cinquè joc del primer set on García va aconseguir el break clau (4-2), fet que li va permetre encarrilar el partit. En el segon, un break inicial va deixar sense resposta l’alemanya, que va veure com la del CTS s’emportava una victòria molt treballada.

Aquest dijous (17.00 hora local), Georgina García s’enfrontarà amb Naomi Broady, jugadora britànica que actualment ocupa la 155a posició al rànquing WTA. El H2H entre ambdues és favorable a la tenista del club sabadellenc (1-0) després de la victòria aconseguida aquest mateix any a Budapest (6-3/5-7/3-6).

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top