ESPORTS

El Sabadell ensopega de manera increïble a la Creu Alta (0-2)

El conjunt arlequinat perd en els últims minuts de manera molt dolorosa

Els homes d'atac es van topar amb Craviotto i l'entramat defensiu de l'Ontinyent/Ll. Franco

Ensopegada dolorosa. Després de guanyar a Palma, el Sabadell volia oferir la primera victòria a la seva afició. Ho va fer tot per guanyar, però va fallar en la definició i en els últims minuts es va trobar amb un càstig enorme. Dos gols de Fran Machado i i Tito van provocar la decepció a la grada. Una derrota cruel que accentua la maledicció de la Creu Alta. Tres partits i només un punt a casa.

Dues novetats en l’onze. Seligrat ja va avisar que hi hauria algun retoc. El jove Carlos Cobo va ser la principal sorpresa en el lateral esquerre debutant així com a titular en detriment de Valentín. També va estrenar titularitat aquesta temporada Josu Ozkoidi ocupant el carril dret mentre Pol Ballesteros va tenir continuïtat exercint de mitja punta per darrere d’Arturo. I el de Vilassar va tornar a ser un dels més destacats, desequilibrant amb la seva velocitat.

L’inici arlequinat, amb una perillosa arribada abans del primer minut, va ser el presagi d’una primera meitat d’absolut control local. El Sabadell es va convertir en l’amo i senyor del partit i fent un bon futbol. Tocant i buscant les millors opcions per desarticular l’entramat defensiu d’un Ontinyent només preocupat en evitar el gol que en buscar-lo. De fet, només va arribar un cop amb perill a l’àrea de Roberto.

En canvi, el Sabadell va fregar el gol- en va marcar un anul·lat per fora de joc- en diverses ocasions. Qui va estar més a prop va ser Arturo amb un control majestàtic dins de l’àrea, però la seva vaselina per sobre de Craviotto es va perdre fora. Com un cop de cap creuat minuts abans. El domini arlequinat no es va traduir en el marcador. L’anècdota del primer temps va ser la parada (primera vegada a la Creu Alta) perquè els jugadors es poguessin hidratar en una tarda de moltíssima calor. Molts espectadors del Gol Nrd es va refugiar a la zona d’ombra.

No va variar la dinàmica a la represa. Al cap de 7 minuts, però, Seligrat va fer un doble canvi. Felipe i Gato van substituir a Pol i Josu repectivament. El Sabadell va tenir un tram de màxima pressió, però no va estar encertat en el remat. Gato, dues vegades, i Felipe van posar a prova a Craviotto. El gol es resistia. Amb el pas dels minuts va perdre gas el conjunt de Seligrat. Com si notés el desgast físic i es descosís pel mig del camp.

L’entrada d’Edgar com a últim recurs ofensiu tampoc va donar el resultat esperat. Fins i tot l’Ontinyent va trobar més espais i va donar un bon ensurt en el minut 75 en un corner que va acabar en el travesser de Roberto. El Sabadell havia perdut força i el desastre es va consumar en els darrers 6 minuts. Un rebuig defensiu va beneficiar Fran Machado qui amb qualitat va batre a Roberto. Encara va tenir el Sabadell una doble oportunitat per salvar un punt, però Arturo no va encertar en un cop de cap clar dins de l’àrea. I del possible 1-1 es va passar al 0-2 en una contra de Tito ja en el temps afegit. Un càstig enorme que trenca de cop la presumible reacció arlequinada. A casa, tres partits i un sol punt. Alguns ja parlen de maledicció a la Creu Alta.

FITXA TÈCNICA

Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Aleix Coch, Nico, Cobo, Ángel Martínez, Pol Ballesteros (Felipe, m. 52), Adri Cuevas, Arturo, Josu (Gato, m. 52) i Néstor (Edgar, m. 52).

Ontinyent: Craviotto; Albiol, Fuster, Felip, Julen, Calahorro, Javi Llor (Pablo Carbonell, m. 75), Juanan, Almirón Soler, m. 61), Fran Machado (Echaide, m. 90) i Tito.

Àrbitre: Mateo Busquets Ferrer, Comitè balear. Grogues per: Aleix Coch; Albiol, Fuster, Felip, Julen.

Gols: 0-1, min. 88: Fran Machado; 0-2, min. 92: Tito.

Incidències: 1.804 espectadors a la Creu Alta. Va ser homenatjat el nedador paralímpic sabadellenc Óscar Salguero.

Podeu consultar les declaracions de Seligrat i el vestidor en l’enllaç

Comentaris
To Top