Publicitat
Ciutat

Investiguen la desaparició de droga de la central dels Mossos a Sabadell

El jutge ha ordenat interrogatoris a vuit membres del cos

Imatge d'arxiu d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra / DIARI DE SABADELL

Vuit membres dels Mossos d’Esquadra, inclosa una sergent i dos treballadors aliens al cos policial, estan sent investigats pel jutjat número 5 de Sabadell per, presumptament, participar en la desaparició de droga del dipòsit que els Mossos tenen a la seva central. Així ho ha avançat aquest dimarts el diari La Vanguardia, que contactant amb fonts properes al cas, informa de fuites de centenars de grams d’estupefaents.

El dipòsit de droga de la central dels Mossos a Sabadell és el més important de Catalunya i s’hi emmagatzemen totes les substàncies intervingudes pels agents de servei. Els presumptes robatoris de droga, demostrarien reiterats episodis de negligència en la vigilància del magatzem i un greu atemptat contra la cadena de custòdia de proves. Donat que les drogues acostumen a utilitzar-se com a prova en els judicis, la fuita d’estupefaents podria haver influït en el decurs de la justícia. En cas de demostrar-se el robatori, quedaria en entredit el mateix sistema de vigilància dels Mossos.

Les suposades irregularitats van ser abordades en una investigació oberta en un primer moment pels mateixos Mossos d’Esquadra. El jutge instructor però, va decidir en un moment donat que fos la Policia Nacional qui portés les pesquises. Segons La Vanguardia, en aquests moments treballen en la investigació del succès un equip compost per policies judicials de la Policia Nacional provinents de Barcelona i Sabadell. El Diari de Sabadell s’ha posat en contacte amb el cos de Mossos d’Esquadra, que ha confirmat les indagacions i ha indicat que encara no farà declaracions al respecte, donat que es tracta d’una investigació oberta.

Publicitat
Comentaris
To Top