Publicitat
ESPORTS

El Sabadell B-Berga, plat fort del futbol territorial

Sabadell B contra el líder i la Sabadellenca visita al Castellar

La jornada en el futbol territorial ofereix un dels desplaçaments més complicats pel màxim representant local, el Sabadell Nord. Avui dissabte (17 h) visita el camp del Lloret, un dels teòrics aspirants a lluitar per les posicions de privilegi de Primera Catalana. Va començar com un coet, però les dues últimes derrotes han creat dubtes que vol aprofitar el conjunt de Quico Díaz en plena inèrcia positiva. Una nova victòria el situaria en el grup capdavanter de manera sorprenent.

El plat fort el tenim a Segona Catalana. Visita el Poliesportiu Olimpia (diumenge, 12 h) el líder indiscutible del grup IV, un Berga que només ha cedit un empat i ha marcat 21 gols en 7 jornades. Una autèntica prova de foc pels nois de Pablo Becerril que també volen confirmar el seu bon moment de joc i resultats. Per la seva banda, la UE Sabadellenca de Jesús Rueda, Betis, vol deixar enrere les seves dues últimes ensopegades i tornar a ser competitiu en la seva visita al camp d’un Castellar que no ha començat bé el campionat (diumenge, 12.15 h).

La Tercera Catalana ofereix una gran igualtat en aquesta arrencada de lliga i la prova és que els cinc primers classificats es troben en un mocador de dos punts. El Can Rull RT és un d’ells i voldrà recuperar-se de la seva primera derrota. Aquest diumenge (11.30 h) rep a una Esc. F. Barberà que es troba només a dos punts. El botxí dels de Can Rull, el Tibidabo, té una difícil sortida a Badia (dissabte, 17.30 h). La Marina Can Gambús té l’objectiu de confirmar la seva primera victòria guanyant a Arraona-Merinals a un rival directe com La Guardia (dissabte, 18h) mentre el Llano rep demà (11.30 h) al Castellbisbal. Tanca la jornada la Esc. F. Planadeu que visita al Cerdanyola B (dissabte, 17 h).

Juvenil i femení

En la Lliga Nacional juvenil, partit molt important pel Mercantil que rep avui dissabte (16 h) a un rival directe com l’Àt. Segre. Els lleidatans, però, han protagonitzat un bon inici de temporada i la seva victòria sobre el Barcelona B (2-0) així ho demostra. Els de Carlos López estan obligats a ser forts a casa per sortir de la zona perillosa.

En categoria femenina, el Sabadell, amb moral alta després de tres jornades sense conèixer la derrota, vol mantenir la dinàmica positiva a Lleida contra l’AEM (dissabte, 15.30 h). Les noies de Cudi-Raúl es troben en clara línia ascendent.

Publicitat
Comentaris
To Top