Vallès

A presó un franctirador de Terrassa que volia matar Pedro Sánchez

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, durant una sessió de control del Congrés

Un veí de Terrassa, Manuel Murillo Sánchez, va ingressar a presó fa aproximadament un mes per voler matar el president del govern espanyol, Pedro Sánchez. L’home tenia diverses armes de foc que van ser intervingudes en el moment de la detenció. Segons avança Público, el detingut és un expert tirador de 63 anys, vigilant de seguretat, que pensava atemptar contra Sánchez com a revenja per la decisió del govern espanyol d’exhumar les restes del dictador Francisco Franco.

El mateix diari explica que el dia de la captura la policia li va trobar 16 armes de foc a casa i deia que estava disposat a “sacrificar-se per Espanya”. Entre les armes incautades, es trobava un fusil d’asalt militar Cetme, un subfusil ametrallador Skorpion vz. 61 i quatre rifles. La seva detenció es va dur a terme després que algú donés la veu d’alarma. Havia demanat ajuda a un grup de WhatsApp per aunar informació sobre l’agenda i la localització del “rojo de mierda“, Pedro Sánchez.

Segons revela Público, l’Audiència Nacional ha descartat imputar-li el delicte de terrorisme i se l’acusa de “proposició d’homicidi d’autoritat” amb “tinença il·lícita” d’un “dipòsit d’armes”. Tot i que freqüentava ambients d’ultradreta, no tenia antecedents policials.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top