Ciutat

Dues alumnes de l’Escola Illa, guardonades als Premis Argó 2018 de la UAB

Entrada de l'Escola Illa / CEDIDA

L’Escola Illa suma nous reconeixements. Dues alumnes del centre municipal sabadellenc han estat guardonades als Premis Argó 2018, convocats per l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Es tracta de l’alumna Marta Pérez, del Cicle d’Il·lustració, que s’ha endut el 3r premi en la categoria de cicles formatius de Grau Superior pel projecte Les àvies de la Plaza de Mayo; i Cris Toro, alumna de Gràfica Publicitària, que ha obtingut una menció amb Ovum.

Els Premis Argó s’atorguen a treballs de recerca de batxillerat i a projectes finals de cicles formatius de grau superior, amb la finalitat de reconèixer l’esforç dels estudiants i d’incrementar els vincles amb els centres d’ensenyament secundari.

Les àvies de la Plaza de Mayo és el projecte integrat que Marta Pérez va presentar al juny i que commemora el 40è aniversari de la fundació d’aquesta organització, il·lustrant-ne les 11 fundadores. Pel que fa a Ovum, de Cris Toro, consta de dues fases: la primera és la creació de la identitat gràfica i els envasos d’una proposta per contenir menjar de manera biodegradable, compostable i sostenible; la segona desenvolupa una campanya de conscienciació.

Comentaris
To Top