Publicitat
Ciutat

Un nen ferit en caure-li una moto a sobre

Fins el lloc s’hi va desplaçar una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques

Un nen de 9 anys va patir ferides en caure-li a sobre una moto aparcada al centre de Sabadell. El menor va haver de ser traslladar en ambulància a l’Hospital Parc Taulí.

Segons informa la Policia Municipal, divendres a primera hora de la tarda, a les 15:15 hores. Segons sembla, el vehicle estava estacionat a la cantonada dels carrers Sant Pau i Alemanya quan va caure a damunt del menor

Fins el lloc s’hi va desplaçar una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va traslladar el petit a l’Hospital Parc Taulí, on va ser atès, la consideració de les quals no ha estat facilitada en tractar-se d’un menor d’edat.

Publicitat
Comentaris
To Top