Ciutat

Fes Salut aterra a la Fira Sabadell

Alguns dels estands de Fes Salut

Fes Salut, la fira dedicada al món de la salut i el benestar ha aterrat aquest cap de setmana a la Fira Sabadell. Es tracta de la primera edició i compta amb més de 50 expositors d’empreses dedicades a l’alimentació saludable, clubs esportius, centres de salut o laboratoris. Al llarg del cap de setmana també hi hauran xerrades i diferents activitats com un espai dedicat al pàdel.

“És una fira que està molt bé perquè tenim una mostra important de salut i benestar”, explicava Enric García d’Smart Consulting, organitzadora de la fira. García també ha destacat “l’acollida” que ha tingut l’esdeveniment i ha mencionat que un 40% dels expositors presents són sabadellencs.

Entre els estands presents hi ha empreses com Dexeus Dona, que és la primera vegada que participa en una fira de caràcter nacional, segons explicava García. Un altre aspecte ha destacar és la proximitat entre les empreses i l’usuari final. “Algunes empreses han valorat un aspecte important d’aquesta fira, l’arribada al canal d’usuari final”, ha explicat García.

El regidor de Salut, Ramon Vidal, també ha destacat aquesta presència sabadellenca a la fira. “Quan parlem de salut, no només parlem de si estem bé o no, hi ha altres termes”, explicava Vidal.

Comentaris
To Top