Publicitat
Esports

L'OAR Gràcia esgarrapa un valuós punt contra el Sant Quirze (27-27)

El derbi ha tingut tots els ingredients: intensitat, igualtat i emoció/Ll. Franco

El Gràcia ha aconseguit un valuós punt contra el líder Sant Quirze (27-27) en un derbi que ha respost a les expectatives i que ha proporcionat intensitat, interès i emoció fins al darrer alè del temps reglamentari. L'empat es pot considerar just a nivell global com a premi a l'esforç i bon joc dels dos conjunts, encara que el visitant l'ha lamentat mentre que el gracienc l'ha celebrat amb entusiasme. Tot perquè el gol del 27 -27 definitiu s'ha produït quan faltaven dos segons per al toc de botzina.

Les diferències han arribat a partir del minut 10 (5-5) quan el Gràcia ha malbaratat dues ocasions i ha afegit pèrdues. El Sant Quirze se n'ha anat de 4 (5-9) i ha provocat el temps mort sol·licitat per Gerard Gomis. El minut de reflexió ha vingut bé perquè poc després el marcador ha tornat a mostrar igualtat (11-11), però en el tram final del primer temps les exclusions han jugat una mala passada als verd-i-blancs que han marxat al vestidor 3 per sota (13-16).

Publicitat

Dos gols matiners del Sant Quirze a la represa li han donat el seu màxim avantatge (13-18) i han posat contra les cordes un Gràcia que, malgrat els intents d'estrènyer el marge, ha topat amb les intervencions de Gerard Robles a la porteria. Així, el Sant Quirze ha anat avançant per un camí que semblava còmode (21-25 quan faltaven 8 minuts) fins que s'ha trobat també amb les aturades d'Enric Gonzàlez que li han barrat el pas. De mica en mica el Gràcia ha recuperat opcions (25-25) i en un final de mossegar-se les ungles ha pogut neutralitzar el gol d'Oriol Fernàndez (26-27) i empatar en acció de Jordi Sancho.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top