Ciutat

Recuperen la casa ocupada des del juliol d’un veí del barri de Gràcia

Els mossos entrant a la casa afectada / Lluís Franco

Aquesta nit els Mossos d’Esquadra han recuperat la casa d’un veí de Gràcia que van ocupar el passat juliol. Els agents han entrat a la casa del carrer de Fiveller pels volts de les 9 de la nit. Després de forçar el pany, primer han entrat els mossos per fer-hi una inspecció ocular i després ja hi han pogut entrar els propietaris.

A l’entrar els propietaris s’han trobat l’interior de l’immoble en mal estat: terra aixecat i altres parts de la casa malmeses.

L’acció arriba després que la jutgessa Beatriz Faura donés 48 hores per marxar del pis a la família que l’ocupava des de feia mesos, donant així la raó al veí de Gràcia que s’havia quedat sense l’immoble el passat mes de juliol i que es va veure obligat a anar a viure a casa d’uns familiars amb la seva dona i els seus fills.

Els agents canviant el pany de la porta / LLUÍS FRANCO

El mal estat del parquet era evident / LLUÍS FRANCO

Parets i altres parts de la casa pateixen un deteriorament evident / LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top