Publicitat
Diners

Hotels plens durant el pont pel turisme esportiu

L’Hotel Sabadell ha penjat el cartell de complet pel pont de la Puríssima / ÓSCAR ESPINOSA

L’esport és la principal font de turistes de Sabadell, juntament amb els negocis. Entre setmana, els hotels de la ciutat allotgen persones de tot arreu que visiten empreses de la ciutat i de la comarca. El cap de setmana, però, la potència i nivell dels clubs esportius sabadellencs també ajuden l’ocupació hotelera.

L’exemple més clar d’aquesta dicotomia turística sabadellenca es viurà durant el pont de la Puríssima. Els visitants de Sabadell, que arribaran a partir de demà, ho faran estrictament per dos esdeveniments esportius, que salvaran les xifres del sector hoteler. Es tracta del torneig internacional Topbàsquet i l’XI Torneig de Futbol base de Nadal, Memorial Manuel Luque – Àlex Gallardo de Can Rull.

La directora de l’Hotel Catalonia Sabadell, Olga Noriega, confirma que tindrà l’hotel ple durant el pont. “Hi ha dos dies que tenim el 100% d’ocupació”. Noriega explica que han penjat el cartell de complet gràcies a aquests dos esdeveniments esportius. “L’esport és un valor afegit de la ciutat que notem molt”, afegeix. L’Hotel Urpí ha estat un altre dels beneficiats, sobretot pel Topbàsquet. Responsables d’aquest establiment han assegurat que durant el pont l’ocupació serà almenys del 80%. “Acollim les famílies que han participat en aquest campionat altres anys i repeteixen”, han indicat aquestes fonts. L’Aparthotel Attica 21 Vallès, situat a Castellarnau, també ha rebut una bona part dels participants en aquestes competicions esportives. Es preveu que l’ocupació en aquest establiment sigui del 80% aquest pont.

El comerç obre els festius

Molts comerços de la ciutat han penjat un cartell a la porta per deixar clar als seus clients que obriran demà i dissabte, aprofitant que són dos festius de lliure obertura. El president de Sabadell Comerç Centre, Josep Maria Porta, constata que molts botiguers obriran “seguint la seva estratègia i plantejament de vendes de Nadal”. El president de l’Associació de Comerciants de Ca n’Oriac, Miguel Tello, explica que “el 60% de les botigues estaran obertes aquests dos dies festius”. Sobretot seran establiments de calçat i moda.

Publicitat
Comentaris
To Top