Oci i cultura

El festival Embassa’t posa els primers abonaments a la venda

Foto: Óscar Espinosa

El festival sabadellenc Embassa’t ha posat avui dijous els primers abonaments a la venda per l’onzena edició del festival. Els primers abonaments, que ja estan a la venda online, es poden comprar a 32 euros. Això, però, serà només pels més ràpids, ja que només es vendran a aquest preu els primers 100 abonaments.

Els preus dels abonaments han pujat lleugerament respecte l’any passat, però és que el festival va exhaurir les entrades l’any passat i aquest any té la intenció de fer crèixer la proposta.

A més, també han posat la data definitiva al festival pel 2019 que serà els dies 14 i 15 de juny.

Ara falta desvetllar quins seran els artistes d’aquest any pel festival que es celebrarà un any més a La Bassa de Sant Oleguer. Abans, però, es podrà gaudir de música en directe en la segona edició del Districte Embassa’t. Avui dijous a les 7 de la tarda a l’estació de Plaça Espanya de Sabadell han preparat un concert en directe amb la sabadellenca Lu Rois per sorprendre als usuaris que surtin de l’estació i per tots aquells que s’hi vulguin acostar.

Comentaris
To Top