Ciutat

Nova Participació i Plataforma Ciutadana Per Sabadell s'uneixen per presentar-se a les municipals

Ricardo Roso i Ramon Rodríguez, en la presentació de la plataforma / CEDIDA

L'entitat Nova Participació i la Plataforma Ciutadana Per Sabadell es presentaran conjuntament a les eleccions municipals amb el nom de la segona. La plataforma està formada per persones de la zona nord de la ciutat i del barri de Gràcia. El seu objectiu és regenerar la política local i fer-la més participativa. Entre les cares visibles a hores d'ara hi ha els presidents de les dues entitats, Ricardo Roso de Nova Participació i Ramon Rodríguez de la Plataforma.

La Plataforma neix davant "l'abandonament, el desinterès i la manca de diàleg que pateix la ciutat". També denuncia "pressions que reben les entitats i ciutadans que no estan en l'òrbita del govern". La plataforma vol tenir un paper més rellevant a la ciutat al marge dels partits polítics.

Municipalitzar i reforestar el bosc de Can Deu

D'entrada la nova formació adquireix una sèrie de compromisos, com municipalitzar i reforestar el bosc de Can Deu. En línies generals, sense massa concrecions, els impulsors de la iniciativa parlen de compromisos en seguretat ciutadana, "cultura i protecció dels nostres artistes", neteja, manteniment, civisme, protecció de les entitats i el teixit empresarial, sanitat, residències i guarderies. També es comprometen a crear un codi ètic d'associats i col·laboradors.

Cent per cent Sabadell

Des de la plataforma asseguren que el seu àmbit d'actuació és "única i exclusivament" Sabadell i volen prioritzar l'autogovern de la ciutat. Consideren que hi ha partits que poden tenir altres inquietuds fora de la ciutat i que vulguin "hipotecar" les accions i interessos de la ciutat "prioritzant polítiques" fora de l'interès pels sabadellencs.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top