Ciutat

Una fuita de gas heli en un centre mèdic provoca una columna de fum al Centre

El lloc on es va produir l'incident / Google Maps

Aquest dissabte a la nit, a les 23:30h, es va produir una fuita de gas heli en un centre mèdic del carrer Illa, 48 (Centre). Segons la Policia Municipal la fuita d’aquest gas procedia d’una màquina de ressonàncies magnètiques que suposadament va activar un sistema de seguretat.

L’incident va provocar una columna de fum visible des de l’exterior. No hi va haver intoxicats ni es va haver d’atendre ningú. En les tasques d’intervenció hi van participar una dotació del cos de bombers, una ambulància del SEM, una unitat del cos de mossos d’esquadra i una unitat de la Policia Municipal.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top