Publicitat
Ciutat

Vine a celebrar el Sant Jordi amb el Diari de Sabadell

No et perdis totes les activitats que tenim preparades!

La parada de Sant Jordi del Diari de Sabadell d'aquest 2019 / LLUÍS FRANCO

Aquest Sant Jordi tornarem a sortir als carrers de Sabadell per celebrar la diada amb la ciutadania. L’equip del Diari de Sabadell us espera a la nostra parada, que estarà situada als Jardins de la Fundació 1859 Caixa Sabadell. Podreu compartir una estona amb nosaltres i participar en les activitats que tenim preparades des de les 10 h fins a les 20 h. A les 19 h brindarem amb cava, i a les 19.30 h presentarem Paper de Ceba.

La festa de Sant Jordi coincideix amb el primer any de vida del Diari de Sabadell. Amb motiu d’aquests dotze mesos d’activitat, tot l’equip us convida a passar per la parada i celebrar-ho amb un brindis molt especial. D’altra banda, durant tota la jornada, també estarem allà per rebre els subscriptors i lectors i vendrem una selecció de llibres, còmics i unes bosses de roba amb una il·lustració elaborada pel nostre equip de dissenyadors gràfics.

Publicitat

Taller de treballs manuals

Tampoc us podeu perdre el Racó del Mon, un taller de treballs manuals preparat per Montse Salvador. De 17 h a 18.30 h tindrà lloc una activitat pensada per als més petits de casa, en què podran elaborar una rosa amb paper de diari. Viurem en família una data festiva plena d’il·lusió.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top