Ciutat

Antoni Dalmases, Manel Cunill i Joaquim Clusa, a la llista de Primàries Sabadell

Antoni Dalmases, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

Els escriptors Clara Soley i Antoni Dalmases, de números 20 i 22 respectivament, l’ambientòleg Manel Cunill, a la posició 23, i l’exregidor del PSUC Joaquim Clusa de 27, formaran part de la llista de Primàries Sabadell a les eleccions municipals del 26 de maig. La llista dels candidats s’ha donat a conèixer aquest dilluns i compta amb diverses persones del món cultural, empresarial i social de Sabadell. La llista està encapçalada per Àngels Folch, Montserrat Berbel en segon lloc i Josep Soler (Demòcrates), en tercera posició.

Primàries Sabadell es presenta com una formació amb l’objectiu de treballar i aprofundir en la democràcia participativa i assegurar un Ajuntament independentista. S’anuncien com un col·lectiu de ciutadans sense subvencions, ni suport dels mitjans i advoquen per la independència i la república. Finalment, la candidatura s’anomenarà Independència i República – Primàries Catalunya.

Aquest moviment ciutadà va néixer arreu del territori català, a través d’un procés participatiu, celebrat durant el mes de març, on es van escollir els candidats amb què voldrien fer possible una alcaldia republicana.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top