Publicitat
Ciutat

Antoni Dalmases, Manel Cunill i Joaquim Clusa, a la llista de Primàries Sabadell

Antoni Dalmases, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

Els escriptors Clara Soley i Antoni Dalmases, de números 20 i 22 respectivament, l'ambientòleg Manel Cunill, a la posició 23, i l'exregidor del PSUC Joaquim Clusa de 27, formaran part de la llista de Primàries Sabadell a les eleccions municipals del 26 de maig. La llista dels candidats s'ha donat a conèixer aquest dilluns i compta amb diverses persones del món cultural, empresarial i social de Sabadell. La llista està encapçalada per Àngels Folch, Montserrat Berbel en segon lloc i Josep Soler (Demòcrates), en tercera posició.

Primàries Sabadell es presenta com una formació amb l'objectiu de treballar i aprofundir en la democràcia participativa i assegurar un Ajuntament independentista. S'anuncien com un col·lectiu de ciutadans sense subvencions, ni suport dels mitjans i advoquen per la independència i la república. Finalment, la candidatura s'anomenarà Independència i República - Primàries Catalunya.

Aquest moviment ciutadà va néixer arreu del territori català, a través d'un procés participatiu, celebrat durant el mes de març, on es van escollir els candidats amb què voldrien fer possible una alcaldia republicana.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top