Ciutat

Zoom: Castellar del Vallès

Castellar del Vallès ha exercit tradicionalment un bon veïnatge amb Sabadell. És un municipi que combina un paisatge tradicional amb l’urbanisme modern. Amb 44,9 quilòmetres quadrats, el municipi té uns 24.000 habitants. El seu patró és Sant Esteve i celebra la seva Festa major el segon cap de setmana de setembre. En aquest Zoom, el fotògraf Lluís Franco retrata Castellar del Vallès, seguint la sèrie de galeries de municipis de la comarca.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top